Danscollectief Laverdijn

Voor wie van dansen houdt!

Contact

Maja Van Schoors
Vesten 66
9500 Geraardsbergen
T: 054/41 55 14
M: 0473/51 82 54
E:


Facebook

Connecteer u vandaag nog met de Laverdijn Facebookpagina

Privacyverklaring

Naam Organisatie: Danscollectief Laverdijn, Vesten 66, 9500 Geraardsbergen

Contactpersonen:

Danscollectief Laverdijn verzamelt volgende persoonsgevens: geslacht, naam, voornaam, adres, huisnummer, bus, postcode, gemeente, geboortedatum, tel. nr, gsm, e-mail adres, geboortedatum.

Danscollectief Laverdijn gebruikt de verzamelde gegevens voor administratieve doeleinden:

Toelichting legaliteit gegevensverzameling: voor Danscollectief Laverdijn zijn het verstrekken van de persoonsgegevens een noodzakelijke voorwaarde om een overeenkomst af te sluiten, om de cursist te kunnen verzekeren tegen 'Lichamelijke ongevallen en Burgerrechterlijke aansprakelijkheid', om praktische informatie te kunnen bezorgen ivm de danslessen zoals bijvoorbeeld wijzigingen en annulaties. De inschrijving van de cursist is persoonlijk, daartoe moet Danscollectief Laverdijn de identiteit van de cursist kunnen controleren.

Danscollectief Laverdijn geeft persoonsgegevens door aan:

Hoelang bewaren we gegevens? Danscollectief Laverdijn bewaart de gegevens voor onbepaalde termijn en ten laatste tot de persoon vraagt de gegevens te verwijderen.

Hoe verkrijgen we gegevens? Danscollectief Laverdijn verkrijgt de gegevens van de cursist bij inschrijving. Of wel via het invulformulier door de cursist zelf ingevuld op haar website.

Rechten ivm persoonsgegevens van cursist of betrokkene:

Wie heeft er toegang tot de gegevens? Enkel bovengenoemde contactpersonen van het danscollectief Laverdijn hebben toegang tot de persoonsgegevens.

top

De privacyverklaring van Dancollectief Laverdijn vindt u hier.
© Danscollectief Laverdijn - Webmaster: Joachim Van Schoors